Verdrietig in het engels

Geplaatst op: 02.01.2019

Dutch Bij deze ramp gaat de eerste gedachte uit naar de pijn en het verdriet van de nabestaanden van de slachtoffers. Dutch De families van de slachtoffers eisen dit en schreeuwen hun verdriet uit. Dutch Het menselijk leed was groot en het verdriet om de slachtoffers blijft.

Dutch Uit de diepten van verdriet en opoffering Dutch De ruimingen hebben verdriet opgeleverd in talloze families. I may feel sorrowful , or happy, or exhilarated, or angry when I play certain pieces of music, but I'm not necessarily wanting you to feel exactly the same thing.

EN to afflict to annoy. Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden.

EN to grieve to distress to vex to worry. Dutch Ik wil blijk geven van mijn verdriet over zijn dood. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch De families van de slachtoffers eisen dit en schreeuwen verdrietig in het engels verdriet uit. Of liever nieuwe woorden leren.

  • EN to afflict to annoy.
  • EN to grieve to distress to vex to worry.

Dutch Daarom zijn de ontwikkelingen van de laatste dagen voor ons een bron van frustratie, ontreddering en verdriet. Dutch vermengd met wanhoop, verdriet , verlies. Waarom doe je het niet allebei! Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Dutch De ruimingen hebben verdriet opgeleverd in talloze families.

We are distressed and appalled by violence against women, de misre, trafficking in women and people-trafficking in general. Dutch De ruimingen hebben verdriet opgeleverd in talloze families, verdrietig in het engels.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch verdriet in verdrietig in het engels verleden, een halfbewust verlangen.

Dutch Bij deze ramp gaat de eerste gedachte uit naar de pijn en het verdriet van de nabestaanden van de slachtoffers! Dutch Mevrouw de Voorzitter, ik ben erg verdrietig over de wijze waarop dit Parlement zich over het PVC-verslag heeft uitgesproken.

Dutch Zijn langdurige afwezigheid in dit Huis zou me echter verdriet doen. Met de trein van peschiera naar milaan en tot het eind bleef het verdrietut gravida tellus.

Verdrietig

President, it is with a sense of disappointment and sadness that I have read this report and listened to the various speeches. In that way our children were able to show the world their grief for its victims and their worries about terrorism. Dutch Daarom zijn de ontwikkelingen van de laatste dagen voor ons een bron van frustratie, ontreddering en verdriet.

Goedkope benzine essen belgie Er zijn geen woorden krachtig genoeg om uitdrukking te geven aan ons verdriet en onze veroordeling.

Dutch Mijn land kent zij heel goed, en het zal voor velen zeer verdrietig zijn te horen dat zij ziek is en niet in staat om haar werk voor dit Parlement voort te zetten, verdrietig in het engels. Dutch De rechten uit het verslag zijn voor een deel pijnlijk om te lezen; een duidelijk, verdrietig voorbeeld dat het Parlement zich niet met verdrietig in het engels moet bemoeien.

Dutch De vrouwen staan vaak alleen bij het nemen van de zware beslissing een zwangerschap te onderbreken en dat is altijd een uiterst verdrietig moment. Waarom doe je het niet allebei.

Ook in de database

Dutch Zijn langdurige afwezigheid in dit Huis zou me echter verdriet doen. Dutch Mijn land kent zij heel goed, en het zal voor velen zeer verdrietig zijn te horen dat zij ziek is en niet in staat om haar werk voor dit Parlement voort te zetten. This situation has caused enormous hardship and distress to his family who, in visiting him, are all too aware of the precarious state of his health.

Dutch Het menselijk leed was groot en het verdriet om de slachtoffers blijft. Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "verdrietig" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. EN to afflict to annoy. Dutch Mevrouw de Voorzitter, ik ben verdrietig in het engels verdrietig over de wijze waarop dit Parlement zich over het PVC-verslag heeft uitgesproken. Dutch Het doet met verdriet dat de Vrouwen in het Wit niet aanwezig zijn.

Galgje Galgje Zin in een spel? Leven in het buitenland Magazine Stage.

Zojuist vertaald

Dutch Ik wil blijk geven van mijn verdriet over zijn dood. Of liever nieuwe woorden leren? Dutch Deze grappige bordjes die je je snelheid toeflitsen, een paar nieuwe daarvan, rechtsonder, laten je nu in plaats daarvan een blij of verdrietig gezichtje zien, om een emotionele reactie op te wekken.

Dutch Uit de diepten van verdriet en opoffering

Dutch Uit de diepten van verdriet en opoffering Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "verdriet" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Of liever nieuwe woorden leren!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws