Thema de mooiste vis van de zee

Geplaatst op: 05.03.2019

De lampions hang ik op aan een visnet. Dit wordt enkele malen per dag ververst. We hebben je een sms verstuurd.

Opruimen en afsluiten van het project. Zoals je kunt zien was dat een groot succes!! Er zit 1 vis bij met een glitterschubje, dat is regenboog en hier stond punten op.

Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors. Ik geef het hierbij graag door als idee.

Klik op de plaatjes voor de verkleedkleren. Natuurlijk zitten daar ook een aantal mooie glim cirkels bij. In september heeft de Vier Windstreken een wedstrijd uitgeschreven voor een Vissenfeest. De mooiste vis van de zee - knutselen De Knutseljuf Ede. Die plakte ik op papier en knipte er schubben van! De andere kinderen gooien ondertussen door totdat een ander kind het visje gooit.

Het project heb ik afgesloten met een traktatie van smakelijke kibbeling waar onze plaatselijke vishandel graag op trakteerde. Die van dochterlief staat op de rand van haar bed zo mooi vindt ze het geworden! Visje eten niet vergeten.

Berichtnavigatie

Elly Vergunst- van Schaik: Daarvan heb ik een powerpoint gemaakt die we met de hele klas bekeken en waarbij de twee kinderen verslag deden.

Naar de inhoud springen. Volg Yoors Zoek binnen Yoors. De kinderen vonden het trouwens geweldig toen ze Doktersvissen zagen! Zoals je kunt zien was dat een groot succes!!

  • Maken van twee vissen van papier; verven of wasco.
  • De kinderen vonden het trouwens geweldig toen ze Doktersvissen zagen! Want thema de mooiste vis is net als thema piraten een favoriet bij de kinderen heb ik al gemerkt!

Verkort adres van deze post en de hoeveelheid views per website waarop jouw post is gedeeld. Boekje lezen Ik had een hoekje ingericht waar ze rustig de boekjes konden lezen van de mooiste vis van de zee. Meld je ook gratis thema de mooiste vis van de zee eenvoudig aan en krijg meteen volledige toegang tot Yoors.

Doel van het project. Water schilderen en daarna van mooie stofjes vissen knippen reizen naar schotland documenten die later op het water plakken.

Juf Ingrid groep 1/2 thema

Ook op Ali vind ik vaak leuke dingen voor weinig, maar dan moet ik het thema wel een paar weken van te voren weten! Heeft iemand het notenschrift hiervan? Registreren FrutselenindeMarge Ik heb geen enkel idee wat ik destijds maakte kon maar jouw visjes zijn zeker schattig Ook nog van allemaal andere stukjes papier.

Volgend bericht Boeken om van te leren: In het grote liedjesboek van Marianne Busser en Ron Schroder staat:. Hij was geknipt in reepjes en dan weer opgeplakt met wat ruimte ertussen. In de namiddag zal de wedstrijd plaatsvinden en moeten de kleuters en hun ouders zoveel mogelijk eendjes vangen in het zwembad.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Mooiste vis van de zee feestje!! Er zijn vier matten in de hoeken gelegd. Ontwerpschema van het project download hier het ontwerpschema                                                      Doel van het project Hoe gaan we met elkaar om in de klas?

Visnetje; twee kinderen houden elkaars handen vast en proberen een ander te vangen? Sint Maartenliedjes aanleren en zingen. Karin Zandbergen stuurde haar vissenidee toe: Bij de Action kocht ik een robotvisje voor in het water.

Volgend bericht Boeken om van te leren: Ik hoefde geen boekje voor te lezen! De mooiste vis van de zee - knutselen De Knutseljuf Ede, thema de mooiste vis van de zee. Plak het daarna op een A3 vel papier, knoopjes of teken erbij met stift, gemakkelijk beweegt en je lichaam op de juiste temperatuur blijft.

De kinderen worden verdeeld over de matten. Unieke pageviews op deze post!

Op een mooiste vis omtrek plakte ik plakpapier en zo konden ze schubben plakken. Hier kun je trouwens ook leuke les ideeën vinden. Word lid en samen verhogen we continu de kwaliteit van alle posts op Yoors. Best lastig want dat plak en kleine vingertjes samen is nog niet altijd makkelijk!

Vissen plakken van vouwbladen. Maken van twee vissen van papier; verven of wasco. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws