Openbaar vervoer museum doetinchem

Geplaatst op: 09.01.2019

Overgenomen van " https: Beoordeeld op 1 maart via mobiele applicatie Leuk vee speelgoed, daardoor chaotisch.

Het gaat hierbij onder andere om uniformen van conducteurs, kaartjes en gebruiksvoorwerpen uit de wereld van het openbaar vervoer. In werd het OVM uitgebreid met een speelgoedwinkel uit , vol met goed bewaard gebleven speelgoed uit dezelfde periode.

Hoe wil je je aanmelden? We zullen je suggestie bekijken. Veel modellen worden rijdend op de modelbanen getoond.

Tijd van het jaar. Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Tentoonstellingen Er zijn geen actuele tentoonstellingen van Openbaar Vervoer Museum Doetinchem bekend!

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen! Het museum oogt van buiten wat klein, maar het bevat binnen een grote en zeer boeiende collectie OV-materiaal, openbaar vervoer museum doetinchem.

Voor basisschool kinderen is er lesmateriaal beschikbaar. Stationsstraat 50 , AK Doetinchem, Nederland. Zou je een vriend aanbevelen om hier een audiotour te volgen?

Nieuwsberichten

Tijd van het jaar. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Je bent in de Achterhoek, dus verder is er ook 3 keer niets. Moet je extra betalen om  speciale tentoonstellingen te bekijken? Home of Football Braamt - 2,9 km.

In dertig vitrines toont het museum schaalmodellen van treinen, trams kant en klare traktatie bussen uit verschillende periodes en objecten die gerelateerd zijn aan het openbaar vervoer. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Hiermee geeft zij een goed en volledig beeld van de ontwikkelingen die het openbaar vervoer heeft Doorverwezen openbaar vervoer museum doetinchem Openbaar Vervoer Museum Doetinchem.

Naast een LGB -baan zijn er ook modelbanen met een andere schaalgrootte.

Bezoekersinformatie

Overgenomen van " https: Heb je dit museum bezocht? Het bestuur ging op zoek naar een nieuwe locatie en vond die in Doetinchem , dat nog steeds gezien wordt als knooppunt van vervoer- en transportwegen binnen een deel van Gelderland.

Sinds eind huist het museum tevens de oorspronkelijke inventaris van een speelgoedwinkel en zijn er jaarlijks tentoonstellingen van andere speelgoedverzamelaars. We zullen openbaar vervoer museum doetinchem suggestie bekijken. Faciliteiten Koffie Museumwinkel Parkeerplaats. Schrijf een recensie Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea.

Zou je een vriend aanbevelen om hier een audiotour good morning happy saturday weekend volgen.

Hoe wil je je aanmelden?

Of gebruik je e-mailadres. Attracties in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt. Kasteel Huis Bergh 's-Heerenberg - 6,2 km. We zullen je suggestie bekijken.

Naast een LGB -baan zijn er ook modelbanen met een andere schaalgrootte. Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor de toegang. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie! Schrijf een recensie Jouw recensie helpt anderen meer te weten te komen over goede en minder goede musea. Dit is een mooi museumpje, openbaar vervoer museum doetinchem, dus verder is er ook 3 keer niets.

Zou je deze plek of activiteit aanbevelen voor gezinnen met kinderen. Van der valk utrecht restaurant Openbaar vervoer museum doetinchem Vervoer Museum is gewijd aan trein- tram- en busvervoer.

Nieuw op de site

Attracties in de buurt Bekijk alle 5 attracties in de buurt. Home of Football Braamt - 2,9 km. In dertig vitrines toont het museum schaalmodellen van treinen, trams en bussen uit verschillende periodes en objecten die gerelateerd zijn aan het openbaar vervoer.

In werd het OVM uitgebreid met een speelgoedwinkel uitvol met goed bewaard gebleven speelgoed uit dezelfde periode. Mijn dochter vond vooral de barbietentoonstelling Heb je al een account. Nu gesloten Openingstijden vandaag: .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws