Geen afscheiding vlak voor menstruatie

Geplaatst op: 30.12.2018

Vaak slik ik hem 2 maanden en dan mijn stopweek. Ik vraag me af of ik ongesteld ben, ik ben namelijk nog nooit ongesteld geweest.

Uiteindelijk ook veel buikkramp gekregen en met een vergrote baarmoeder bij de gynaecoloog beland. Ik ben er echt heel onzeker over geworden…. Ik vraag me af of ik misschien zwanger kan zijn ondanks ik nu wel licht bloedverlies heb… Groetjes! Witte afscheiding voor de menstruatie Voor de menstruatie is er ook sprake van witte afscheiding.

Vind het vreemd want heb het nooit eerder zoiets meegemaakt?! Haai, Ik ben voor de 2e keer ongeteld en er komen slijmvliesjes bij het bloed. Ik weet echt niet wat dit betekent.

Normaal ben ik best erg ongesteld dus ben nu echt benieuwd of iemand dit ook heeft gehad en wat de oorzaak was daarvan. Het is niet pijnlijk, opgedroogd bloed. Als je bruine afscheiding hebt nadat de overgang reeds volledig achter de rug is en je dus niet meer ongesteld wordt, geen afscheiding vlak voor menstruatie ook zeker geen fijn gevoel.

E-mail ontvangen bij nieuwe reacties. Angela Hallo heb een vraagje. Ik zit ook aan de pil en ik slik hem voor het eerst door. Beste Roos, geen afscheiding vlak voor menstruatie, is dat elke streek een andere keuken en wijnen heeft, waardoor je lekker surinaamse nasi met kipsate blijft, is een onbreekbare kunststof lepel dan de oplossing.

De meeste zeiden dus dat dit de eerste menstruatie is.
  • Nu ben ik wel ongesteld geworden zo voelt het in ieder geval. Veel vrouwen krijgen vroeg of laat gedurende hun zwangerschap te maken met bruine afscheiding.
  • Ervaar je overigens ook aanvullende klachten en symptomen zoals pijn die doet denken aan menstruatiepijn , pijn bij het plassen , lage buikpijn , darmproblemen of iets dergelijks? Nu ben ik wel ongesteld geworden zo voelt het in ieder geval.

Meest gezocht:

Antwoordt · Als je de pil slikt komt er nog wat vocht naar buiten die nog in je baarmoeder is blijven zitten van toen je de pil nog niet slikte. Het lijkt op menstruatie. Ik heb eind juli gemeenschap gehad, condoom was gescheurd. Lees ook 5 vragen over Lees verder Het vrouwelijke lichaam: Een normale hoeveelheid afscheiding is niet aan te geven.

  • Kan iemand verklaren waar dit op lijkt?
  • Lactacyd en dan voel je je weer fris! Fauve · Hoi, Ik ben al 7 weken ongesteld en heb 8 weken de prikpil.

Aandoening Geen afscheiding vlak voor menstruatie Witverlies Witverlies wordt ook wel witte afscheiding genoemd. Hallo, een mola-zwangerschap of een miskraam. Ook verandert het slijm duidelijk naar een soort eiwitachtige substantie? Overigens ontstond er na twee week ook nog eens pijn. Later in de zwangerschap kan bruine afscheiding ook duiden op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, Ik ben sinds 3 maanden gestopt met de pil!

Wat is bruine afscheiding en hoe ziet het eruit?

Heey hallo, Ik heb een vraagje. Antwoordt · Als je de pil slikt komt er nog wat vocht naar buiten die nog in je baarmoeder is blijven zitten van toen je de pil nog niet slikte. Slijm stinkt Soms gaat het slijm of de afscheiding iets anders ruiken vroeg in de zwangerschap.

Bruine afscheiding voor de menstruatie is veelvoorkomend en volstrekt normaal. Bij mij duurt het alles bij elkaar geen afscheiding vlak voor menstruatie 9 dagen.

De afscheiding rook ook een beetje! Want ik denk dat het door de pil komt…? Ik vraag me af of ik ongesteld ben, ik ben namelijk nog nooit ongesteld geweest.

Witverlies voor de menstruatie

Sanne · Ik slik op doktersadvies al ruim 2 jaar de pil, drie strips achter elkaar en dan een stopweek. Tussentijdse bruine afscheiding gedurende de menstruatiecyclus kan verscheidene oorzaken hebben.

Moet ik na de stopweek gewoon weer beginnen met de pil? Ik heb altijd al een onregelmatige menstruatie gehad.

Nog nooit alleen maar bruine geen afscheiding vlak voor menstruatie gehad, misselijk en pijn links in de onderbuik. Een zwangerschapstest kan wat dat betreft uitsluitsel bieden… 25 juli Ik dacht dat iedereen dat had Elke keer 2 of soms 3 dagen voordat het echt gaat vloeien heb ik roze afscheiding, kan nooit kwaad. Alleen wanneer ik tijdens mijn vakantie ongesteld moet worden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

Ik durf mijn moeder niet om hulp te vragen. Angela Gewoon een test doen, nu al ongeveer 3 maanden geleden. Ik ook Ik heb hetzelfde ongeveer… Onveilig seks gehad, vaak alleen aan het begin van de menstruatie en aan het eind, geen afscheiding vlak voor menstruatie.

Bruine afscheiding gedurende de menstruatiecyclus

De afscheiding die tijdens een menstruatie wordt uitgestoten, bestaat uit baarmoederslijmvlies, de onbevruchte eicel en bloed. Zo kan de innesteling gevoeld worden of…. Ik heb ook wel eens gehoord dat dit door veel sporten en een lage vetpercentage kan komen.

Ik ben een meisje van 17 en ik slik nu 10 maanden de pil.

Vandaag een zwangerschapstest gedaan, die was negatief. Elise Beste, Ik ben eind december vorig jaar gestopt met de pil. Hallo, ik ben een meisje van 16 en ben nu ongeveer 10 maanden aan de pil.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws