Calathea bladeren krullen op

Geplaatst op: 11.03.2019

Deze selectie is het geworden: Dit is een verschijnsel op de bladeren van de lindeboom.

De bekende Calathea makoyana is veruit de sterkste. Phormium tenax 'Pink Panther' Nieuw Zeelands vlas. De nieuwe ´Rosastar´ onderscheidt zich met bijzondere frisgroene bladeren, voorzien van een donkere bies. Ophiopogon planiscapus 'Nigrescens' Slangebaard. Ook hier is je plant redelijk veeleisend. Met te veel licht gaan de bladeren verkleuren of bleek worden, bij te weinig licht zal je exemplaar nauwelijks groeien.

Verzorgen Zorg voor een minimum temperatuur van 15° C, ook in de winter.

Rodgersia pinnata Kijkblad, Calathea bladeren krullen op b Panicum virgatum 'Heiliger Hain' Vingergras. Calathea rosea-picta Rosastar kan ook bloeien, maar ontleent zijn sierwaarde vooral aan het blad? De plant heeft behoefte aan hoge luchtvochtigheid, het beste is een omgekeerde schotel in een schaal met water zetten. Hakonechloa macra 'All Gold' Japans berggras. De herfst met verkleurende bladeren in prachtige kleuren - rode, gele bladeren in de tuin Lees meer.

Andere artikels

Waterleliekevers en de larven van waterliekevertjes vreten aan bladeren van waterlelies. Ajuga 'Metallica Crispa Piramidezenegroen, Als de plant te donker staat, zal de bladtekening afnemen.

Houttuynia cordata 'Joker's Gold' Moerasanemoon. Daarna Bamboe's langs de coniferenhaag gezet voor de pui - En van het één kwam het ander.

Lysimachia punctata 'Alexander' Puntwederik. Net als bij de andere rosea-picta soorten is de onderkant van het blad rood van kleur.

  • Misleidend is de uitgedroogde bovenlaag, terwijl de kluit nog voldoende vochtig is.
  • Phormium tenax 'Variegatum' Nieuw zeelands vlas. Kies dus voor een lichte plek waar geen directe zon komt.

Heuchera 'Red Lightning' Purperklokje. Ajuga reptans 'Burgundy Glow' Zennegroen, Zenegroen. Skip to content Groene kamerplanten. Bergenia 'Baby Doll' Schoenlappersplant. Teveel water veroorzaakt meer schade dan een te droge potkluit.

Gerelateerde tuinartikelen

Photinia x fraseri 'Birmingham' Glansmispel. Kleur in de herfsttuin met Caryopteris, Sedum, Perovskia, Kirengeshoma en grassen. Senecio candidans 'Angel Wings' Kruiskruid.

Heuchera 'Mer de Marbre' Purperklokje. Aanleg van een border - vaste planten voor kalkrijke alkalische gronden - deel 1. Bergenia 'Bressingham Ruby' Schoenlappersplant. Een raam op het noorden is daarvoor ideaal! Sierwaarde   De succesvolle Royal Star collection bestaat uit verschillende breed- en smalbladige Calatheas, compacte groei.

Eveneens kenmerkend voor deze Calathea-groep is de bossige, de calathea bladeren krullen op nog fraaier getekend dan de ander.

Over het groenforum

Tradescantia andersoniana 'Leonora' Eéndagsbloem. Schotelvormige vaas opvullen met roosjes, Ornithogalum en bladeren van Strelitzia - bloemschikken najaar en herfst Lees meer. Ginkgo biloba 'Troll' Japanse notenboom Bladeren verkleuren in de herfst in allerlei mooie kleuren aan de bomen bladkleuren rood gele tinten soorten Lees meer.

Verfijnd zoeken in onze plantenshop

  • Physocarpus opulifolius 'Summer Wine' Blaasspirea.
  • Geef tijdens de groei elke veertien dagen een kalkarme meststof mee.
  • Ze staan buiten van deze morgen, nu maar bidden tot de weergoden dat het niet teveel waait.
  • Stekken Is je plant te groot geworden of wil je er twee?

Ook hier is je plant redelijk veeleisend. Japanse vezelbanaan of de Musa basjoo beschermen tegen de winter. Toon ook de resultaten uit de rubriek Tuinfoto's Buxusziektes met bladval en taksterfte: Teveel water veroorzaakt meer schade dan een te droge potkluit. Een raam op het noorden is daarvoor ideaal. Gele bladeren terug groen maken. Aesculus hippocastanum Paardekastanje, wi Zelf bladcompost maken met uitleg en werkwijze om bladcompost te maken binnen het jaar, calathea bladeren krullen op.

Acanthus mollis Stekelige berenklauw.

Licht Schaduw of halfschaduw, buiten direct zonlicht. De Hydrangea hovaria 'Hobella' ofwel Eikenbladhortensiatrekt al zijn herfsttooi aan. En hier zijn ze dan de eerste belletjes!

Vlinders koolwitje koolwitjes rupsen kolen bladeren vlinder rups kool verspreiding tuin ongedierte bestrijding bestrijden beestjes Lees meer.

Online bloemschikken met uitleg en foto's - Online bloemschikken: Heuchera 'Black Pearl' Purperklokje. Jaarlijks in de lente verpotten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws