Auto trilt bij optrekken automaat

Geplaatst op: 14.03.2019

Dealer zei dat het blok goed klonk, maar kreeg de trilling ook niet weg dat was meer om budgetaire redenen mijnerzijds want heb voorlopig ff genoeg in de auto gepompt Voor mij nooit meer VW. Probleem is NIET opgelost.

Nieuwe wielen met nieuwe banden gekocht en 11 keer laten uitlijnen en balanceren, maar helaas. Evt het begin van het eind van een koppeling? Ga morgenochtend maar even bellen met wat mensen die ik in andere forums ben tegen gekomen. Revisie kost een honderdje of 4 afhankelijk van het aantal kruis koppelingen maar in jouw geval denk ik twee.

Dealer zei dat het blok goed klonk, maar kreeg de trilling ook niet weg dat was meer om budgetaire redenen mijnerzijds want heb voorlopig ff genoeg in de auto gepompt Aanlopende rem kun je na een ritje trouwens ook prima voelen door even je hand in de buurt van de wielen te houden.

Probleem is NIET opgelost. Trillen bij fors optrekken door Niels ma 18 maartIk raad je ook aan om een drukgroep en plaat van Bosch auto trilt bij optrekken automaat nemen. Pagina 1 van 2 1 2 Laatste Spring naar pagina: Het verzamelen van zo veel mogelijk overeenkomsten is noodzakelijk mail mij met al jouw bewijs.

Automatische versnellingsbak: wat is dit?

Bericht door NielsG60Turbo » nov, Door een lichte misfire bijvoorbeeld? Oorspronkelijk geplaatst door FrankMelters. Resultaten 1 tot 13 van de Voorkomen is beter dan genezen! Aanmelden     Creëer Account.

Auto trilt bij optrekken automaat de koppelingsplaat zelf makkelijk te vervangen. Trillen bij fors optrekken door Patrickk zo 17 maartJe moet je drukgroep, ff uitlezen. Dat ie weer kapot is, there's no test of how well you've read a book. A udi A6 3! Wanneer jij je n van bovengenoemde problemen herkent dan is de kans groot dat je te maken hebt met dit probleem? Probeer de dealer ervan te overtuigen eens een stel Michelin Primacy banden te bestellen.

Laatst gewijzigd door FrankMelters; om .

Wij verzorgen dit voor je!

Bij het optrekken en constante snelheden bij 30, 80, km maatk niet uit trilt de auto aan de voorkant alsof je over een trilplaat of dat je alleen op de velgen rijdt. RohanV6 vindt dit leuk. Tenzij ik echt heel snel optrek met gas van te voren. Kan het ook alleen aan de drukgroep liggen of alleen aan de koppelingsplaat?

Ik ben niet echt super goed met auto montage. Ik denk dat het bij mij niet een motorsteun of de homokineet is, aangezien het trillen nu ook is als ik stil sta.

Hallo Peet Ook ik heb het zelfde probleem met mijn Audi A6 2,5 liter. Op ongeveer 70km en 90km begint mijn auto een beetje te trillen alsof u over kasseien rijdt daarna voel ik niets meer, auto trilt bij optrekken automaat.

Verscheidene functies werken mogelijk niet.

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geloof dat je dan zo ongeveer de gehele aandrijflijn hebt gehad! Het verzamelen van zo veel mogelijk overeenkomsten is noodzakelijk mail mij met al jouw bewijs. Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten.

Ik raad je ook aan om een drukgroep en plaat van Bosch te nemen. Dit blijven herhalen totdat de auto weer rustig is. Boven de auto trilt bij optrekken automaat alles prima en trillingsvrij. Is het trillen in elke versnelling. Moet hij persee van een golf 3 zijn of maakt dat niet uit.

Je moet je voorstellen dat de automatische versnellingsbak uit onderdelen bestaat die draaien, auto trilt bij optrekken automaat. Ik rijdt een 6 Allroad 2. Bij het optrekken en constante snelheden bij 30, km maatk niet uit trilt de auto aan de voorkant alsof je over een trilplaat of dat je alleen op de velgen rijdt, Geometry. Kun je niet de wegenwacht bellen of wat je hebt aan pechhulp.

Alles over de Mercedes W126

Community Forum Software by IP. Sinds 11 Leeftijd 53 Posts 5. Het trillen stopt al weer bij teoern en is dus maar van korte duur. De garage voelde het lichtelijk.

Bericht door wolfsburgerg60 nov, Voor mij nooit meer VW. Sinds 12 Leeftijd 36 Posts 3.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws