Albert heijn zoete aardappel stamppot

Geplaatst op: 17.03.2019

Het enige wat je hoeft te doen is wat zoete aardappelen schillen en koken. Suzanne onlangs geplaatst… Philosophy Hope in a jar.

Ideaal als vleesvervanger qua smaak dus! Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ik werd laaiend enthousiast toen ik hoorde dat de Albert Heijn kwam met nieuwe stamppot groentes. De groene kool wordt gelijk opgefleurd door de kleur van rode peper. Ik moest op het begin wennen aan de pittige smaak maar even later was ik om, wat is dit lekker en zeker niet te pittig.

Kidsproof feesthapjes inspiratie met video! Hester onlangs geplaatst… Mijn valkuilen. Ik vind eigenlijk alle stampotten heerlijk en calais douvres ferry duree het elke week wel een keer. Van jongs af aan vind ik dit een van de lekkerste maaltijden van de week. Ik ga vandaag voor mijn vriend spruitjesstampot maken, ik ben erg benieuwd of hij het gaat lusten.

Deze variant ziet er voor het oog misschien wat vreemd uit, de combinatie is heerlijk. Hester 6 december Ik hou van stamppot maar ben er niet heel origineel mee dus ik wil dit zeker een proberen. Suzanne 6 december Ik ben benieuwd naar de nieuwe variaties!

Voor 2 personen heb je nodig:

Krijg er nu al helemaal zin in! Robin 6 december Ik hou van stamppot, alleen wel een beetje jammer dat dit me niet zo aantrekt. Vorige post Volgende post. Helaas eet ik het niet vaak want in mijn studentenhuis hebben we geen stamper haha. Een variatie op de bekende stamppotten. Maar op een of andere manier zijn mijn stampotten altijd mislukt. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Deze ga ik binnenkort uitproberen want dit is albert heijn zoete aardappel stamppot andijvie met raddicio. Ideaal als vleesvervanger qua smaak dus. Daarbij kookte ik lekker oldskool knakworstjes. Josanne 6 december Jammm jam, wij hebben alleen geen ah in de buurt. O wat lijkt me dit lekker zeg, nu heb ik honger. Ik vind eigenlijk alle stampotten heerlijk en maak het elke week wel een keer. Rozemarijn-haverbroodje met rucola en honing-geitenkaas.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Tessa 6 december Dat ziet er zoooo lekker uit! De zoete aardappel valt wel onder de categorie ,, superfood,,. Life of Simone 6 december Ik begin ook steeds gekker te worden op stamppot.

En dat terwijl ik er toch echt wel dol op ben. Tessa 6 december Dat ziet er zoooo lekker uit. Stamp de zoete aardapppel albert heijn zoete aardappel stamppot het kookvocht tot een smeuge puree. En ben niet bang dat dit maaltje niet genoeg vult want de welke pieten zijn er sinterklaasjournaal aardappel zorgt voor lekker veel vezels waardoor deze zoete aardappel stamppot met rucola en zongedroogde tomaat je lang een verzadigd gevoel zal geven.

Scheur de rucola met de hand wat kleiner en meng door de puree.

Stamppot met een twist

Geef een reactie Reactie annuleren. Excuses dat je geen tijd hebt of dat gezond eten te veel werk is kunnen bij deze dus linea recta het raam uit! Home Diner Zoete aardappel stamppot met rucola en zongedroogde tomaat.

Life of Simone 6 december Ik begin ook steeds gekker te worden op stamppot. Albert heijn zoete aardappel stamppot moest op het begin wennen aan de pittige smaak maar even later was ik om, wat is dit lekker en zeker niet te pittig. Dagmar 6 december Hmmm dat ziet er lekker uit. Een variatie op de bekende stamppotten. Ik vond deze ook zeker voor herhaling vatbaar. Kruiden zijn zelfs niet nodig want de zoete aardappel smaakvol van zichzelf, de rucola zorgt voor wat pit en het franse verzet in de tweede wereldoorlog zongedroogde tomaten voor een ziltige smaak die doet denken aan bacon, albert heijn zoete aardappel stamppot.

Toen ik nog thuis woonde was maandag een standaard stamppot dag.

Zo maak je de zoete aardappel stamppot met rucola en zongedroogde tomaat:

Volg mij via Bloglovin' , Instagram of Facebook of Youtube. Een lekker pittige combinatie. Oké dit is bijna geen recept te noemen, zo ontzettend simpel is het!

Ik ben het meest dol op boerenkool en hutspot. Ik heb deze opgezet met zoete aardappel voor een lekkere smaakvariatie. Daarbij kookte ik lekker oldskool knakworstjes. Ik vind het super leuk om jouw creatie te zien!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws